In het kader van de 10 Miles en de marathon van Antwerpen zullen de Kennedytunnel, de Waaslandtunnel en de Bolivartunnel op zondag 21 april 2013 enkele uren afgesloten worden voor het verkeer. Vooral bij de Kennedytunnel zal dat wellicht zeer ernstige hinder veroorzaken.

De tunnelkoker richting Gent van de Kennedytunnel is dicht van 13.45 uur tot omstreeks 18.00 uur. Het verkeer wordt dan omgeleid via de andere tunnelkoker die open blijft. Aangezien het verkeer in beide richtingen in die koker maar over één rijstrook beschikt, wordt er ernstige verkeershinder met zeer lange wachttijden verwacht. Weggebruikers krijgen daarom de raad om zondagmiddag de omgeving van de Kennedytunnel te vermijden.

De Bolivartunnel onder het justitiepaleis op het Zuid is staduitwaarts dicht van 12.00 uur tot omstreeks 18.00 uur. Het verkeer volgt dan een omleiding via de binnenstad. Stadinwaarts rijden blijft steeds mogelijk.

De Waaslandtunnel is een groot deel van de dag volledig afgesloten voor het verkeer: van 9.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur.